معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه قزوین دیدار کرد.
آیتالله حسین مظفری در دیدار آقای علاءالدین رفیعزاده، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور که با حضور آقای نوذری استاندار و جمعی از مسئولان برگزار شد، اظهار کرد: موضوع وحدت که رئیسجمهور محترم نیز بر آن تأکید ویژهای دارند، امروز به لطف خدا در استان ما وجود دارد و ما آن را مدیون و مرهون تعاون و همکاری استاندار محترم، نمایندگان محترم مجلس و سایر مسئولان و دستاندرکاران استان هستیم، همه این عزیزان به خوبی همراهی کردهاند و این فضای تعاون، همدلی و همراهی شکل گرفته است.
نماینده ولیفقیه در استان قزوین بیان کرد: خدا را بابت همه این نعماتی که به ما عنایت کرده شاکر و سپاسگزاریم، یکی از چیزهایی که در فرهنگ دینی ما مورد تأکید است، مسئله احسان است، در قرآن بارها این واژه به کار رفته است.
وی خاطرنشان کرد: خدای متعال در آیه 2 سوره ملک میفرماید «الَّذِي خَلَقَ الْمَوْتَ وَالْحَيَاةَ لِيَبْلُوَكُمْ أَيُّكُمْ أَحْسَنُ عَمَلًا وَهُوَ الْعَزِيزُ الْغَفُورُ»، یعنی (كسى كه مرگ و زندگى را آفريد تا شما را بيازمايد كه كداميك نيكو كردارتريد، و او پيروزمند آمرزگار است).
آیتالله مظفری تأکید کرد: مطابق این آیه خداوند ما را آفریده تا ببیند کدامیک از ما بهتر عمل میکنیم، همچنین خدای متعال در آیه 13 سوره مائده میفرماید «إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُحْسِنِينَ»، یعنی (خدا نیکوکاران را دوست دارد).
نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: در ترجمه کلمه محسن، معمولا واژه نیکوکار را به کار میبرند، این واژه صحیح است اما معمولا آدمها وقتی کلمه نیکوکار را میشنوند، این به ذهنشان متبادر میشود که نیکوکار کسی است که کار خوب میکند، یعنی کسی که از مردم دستگیری کرده، به آنها کمک میکند و عبادات فردی انجام میدهد.
وی یادآور شد: واقعیت این است که احسان در فرهنگ قرآنی مرکب از دو معنا شامل کار خوب کردن و خوب کار کردن است، اگر این دو مورد به یکدیگر ملزم شوند، محسن حاصل میشود، یعنی محسن کسی است که کار خوب میکند و این کار را به خوبی انجام میدهد و به کیفیت کار توجه میکند.
امام جمعه قزوین اظهار کرد: خیلی مواقع در جامعه کارهای خوب زیادی انجام میشود اما خوب کار نمیشود، و مواقع مشکلات از همین خوب کار نشدنها به وجود میآید.
نماینده ولیفقیه در استان قزوین عنوان کرد: جناب سعد از اصحاب پیامبر (ص) بود، زمانی که ایشان به شهادت رسیدند، شخص نبی اکرم (ص) با حساسیت خاصی در درست کردن مزارشان ورود کردند، زمانی که اصحاب حساسیت حضرت را دیدند، تعجب کرده و دلیل این حساسیت را جویا شدند، حضرت فرمودند خدای متعال دوست دارد بندهاش هر کاری انجام میدهد، آن را به خوبی و با استحکام لازم انجام دهد.
وی بیان کرد: لذا هر قدمی که در راه استحکام کارها برداشته میشود، مورد پسند خدای متعال است، اینکه تلاش کنیم کار مردم بهتر، سریعتر و با کیفیت بیشتری انجام شود قطعا مورد رضایت خدای متعال و ائمه (ع) است، از خداوند درخواست میکنیم به شما توفیق انجام هر چه بهتر وظایفتان را عنایت کند.
در ابتدای این جلسه آقای علاءالدین رفیعزاده، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور اظهار کرد: بهدنبال اجرای طرح ویژهای در استان قزوین بهعنوان استان پایلوت هستیم که خروجی نهایی آن به سمت مردم خواهد بود و مردم در مراجعه به ادارات و سازمانها احساس راحتی خواهند کرد، ما سامانهای را تحت عنوان فواد راهاندازی کردهایم که میتوان این طرح را بهعنوان 110 اداری تلقی کرد.
وی ادامه داد: به این معنا که اگر افراد به دستگاههای اجرایی، بانکها یا مراکز بیمه مراجعه کرده و ببینند کارمندی در محل کار خود حضور ندارد یا به امور مردم رسیدگی نمیکند و خدمات به درستی به مردم ارائه نمیشود، بهصورت رایگان میتوانند با شماره 128 تماس بگیرند و شکایت خود را اعلام کنند، این شکایت بلافاصله به دفاتر بازرسی دستگاههای اجرایی ارجاع شده و موضوع پیگیری خواهد شد و اطلاعات آن مبنای فعالیت ما در نظام اداری قرار میگیرد.
معاون رئیسجمهور عنوان کرد: اگر برای مثال در طول یک هفته از یک اداره بیشترین شکایت انجام شود، ما بیشتر روی این اداره تمرکز خواهیم کرد تا علت این نارضایتی مردم را بیابیم، به این ترتیب میتوانیم بهدنبال حل مشکلات فرآیندهای اداری برویم و ببینیم خواسته مردم از نظام اداری چیست تا به همان سمت پیش برویم.





