امروز :
Skip to main content

🕌 #حضور_در_مساجد (42) | آیت‌الله مظفری، نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین، شامگاه گذشته با حضور در مسجد حضرت ابوالفضل (ع) روستای کوندج، نماز جماعت مغرب و عشاء را اقامه کرد و در ادامه با ایراد سخنرانی، در جمع صمیمی نمازگزاران حاضر شد.

در پایان این دیدار، تعدادی از اهالی با حضور نزد ایشان، مسائل و دغدغه‌های خود را مطرح کردند و آیت‌الله مظفری با صبوری و توجه، پای حرف‌ها و درددل‌های مردم نشست.

آیت‌الله حسین مظفری در این مراسم اظهار کرد: خدای متعال در آیه 13 سوره حجرات می‌فرماید «يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ»، یعنی (اى مردم ما شما را از مرد و زنى آفريديم و شما را ملت ملت و قبيله قبيله گردانيديم تا با يكديگر شناسايى متقابل حاصل كنيد در حقيقت ارجمندترين شما نزد خدا پرهيزگارترين شماست بى‏‌ترديد خداوند داناى آگاه است).

وی ادامه داد: خدای متعال در این آیه خطاب به مردم می‌فرماید ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم، یعنی پدر و مادر همه شما یکی هستند، همه شما فرزندان یک پدر و مادرید، بعد به تدریج شما فرزندان آدم و حوا را در نقاط مختلف زمین قرار دادیم و کم‌کم به گروه‌ها و قبائل مختلف تقسیم شدید، رنگ پوستتان متفاوت شد، زبان‌هایتان مختلف شد، نژادها، قبیله‌ها و طوایفتان متفاوت شد، صرفا برای اینکه از یکدیگر شناخته شوید.

امام جمعه قزوین عنوان کرد: این حکمت خدای متعال است که انسان‌ها را مختلف آفرید تا بتوانند همدیگر را بشناسند، اگر همه آدم‌ها زبان، لهجه، رنگ پوست، قد و چهره‌شان یکی بود از هم شناخته نمی‌شدند و زندگی اجتماعی امکان‌پذیر نبود، چرا که لازمه زندگی اجتماعی همین اختلاف‌هاست.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین بیان کرد: یکی از نعمت‌های خدا برای مردم کشور ما، وجود طوایف مختلف است، پژوهشگران مطالعه کرده‌اند که آیا اختلاف طوایف و قبایلی که در ایران داریم، فرصت‌های بیشتری دارد یا دارای تهدیدهای بیشتری است؟ در نهایت به این نتیجه رسیده‌اند که فواید و فرصت‌های آن بیشتر است که مردم ما همه یکدست نباشند و از قومیت‌های مختلفی باشند.

وی خاطرنشان کرد: در اینجا یک سؤال مطرح می‌شود که خدا کدام یک از آدم‌ها را بیشتر دوست دارد؟ خداوند در آیه 13 سوره حجرات پاسخ این سؤال را داده و فرموده ملاک محبوبیت و عزیز بودن نزد خدا تقواست، خدا نگاه می‌کند ببیند کدام یک از ما بهتر واجباتمان را انجام می‌دهیم، کدام یک از ما بیشتر از دیگران از گناه و معصیت خدا دوری کرده‌ایم، خدا نگاه می‌کند ببیند کدام یک از ما دروغ نمی‌گوییم، تهمت نمی‌زنیم، حق مردم را نمی‌خوریم، به کسی ظلم و ستم نمی‌کنیم، نمازمان را می‌خوانیم، روزه‌مان را می‌گیریم، خمس و زکات مالمان را پرداخت می‌کنیم، این‌هاست که انسان‌هایی را اهل دوزخ یا اهل بهشت می‌کند.

آیت‌الله مظفری تأکید کرد: البته آن‌هایی که اهل بهشت می‌شوند مراتبی دارند، همه در یک رتبه نیستند، درجه افراد در بهشت را عملشان مشخص می‌کند، خدای متعال در آیه 132 سوره انعام می‌فرماید «وَلِكُلٍّ دَرَجَاتٌ مِمَّا عَمِلُوا وَمَا رَبُّكَ بِغَافِلٍ عَمَّا يَعْمَلُونَ»، یعنی (و براى هر يك از اين دو گروه از آنچه انجام داده‏‌اند در جزا مراتبى خواهد بود و پروردگارت از آنچه مى‌كنند غافل نيست).

نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: مطابق این آیه هر کدام از اهل بهشت درجه‌ای دارند، نحوه عملکردشان درجه آن‌ها را مشخص می‌کند.

وی یادآور شد: فلذا قرآن ما را تشویق می‌کند که همه به ‌نبال این باشیم که با تقوا، نزد خدا عزیز شویم، باید سعی کنیم بهره بیشتری از تقوای الهی داشته باشیم تا نزد خدای متعال عزیز باشیم.

امام جمعه قزوین اظهار کرد: شما مردم خوب، خونگرم، مؤمن، عزیز و انقلابی این منطقه الحمدلله همواره با انقلاب همراه بوده و پای‌کار این نظام مقدس بوده‌اید و از ارزش‌ها و فضیلت‌های زیادی برخوردارید، خداوند حافظ شما عزیزان باشد.