نماینده ولیفقیه در استان در دیدار جمعی از اهالی نرجه گفت: اگر در هر جامعهای گروهی باشند که پای کار ارزشهای الهی بیایند و کار را در دست بگیرند، قطعا نصرت الهی شامل حالشان میشود.
آیتالله حسین مظفری در دیدار امام جمعه و جمعی از اهالی و فعالان شهر نرجه اظهار کرد: یکی از چیزهایی که در قرآن کریم روی آن تأکید شده، مسئله احسان است، خدای متعال در آیه 2 سوره ملک میفرماید «الَّذِي خَلَقَ الْمَوْتَ وَالْحَيَاةَ لِيَبْلُوَكُمْ أَيُّكُمْ أَحْسَنُ عَمَلًا وَهُوَ الْعَزِيزُ الْغَفُورُ»، یعنی (كسى كه مرگ و زندگى را آفريد تا شما را بيازمايد كه كداميك نيكو كردارتريد، و او پيروزمند آمرزگار است).
وی ادامه داد: خداوند در این آیه میفرماید خدا مرگ و زندگی را آفرید و شما را به این دنیا آورد تا ببیند کدام یک از شما عمل بهتری انجام می دهید.
امام جمعه قزوین عنوان کرد: خدای متعال در آیه 13 سوره مائده میفرماید «إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُحْسِنِينَ»، یعنی (خدا نیکوکاران را دوست دارد).
نماینده ولیفقیه در استان قزوین بیان کرد: معمولا میگویند محسن به معنای نیکوکار است، اینطور در ذهن انسان متبادر میشود که نیکوکاران کسانی هستند که کارهای خوب انجام میدهند و از دیگران دستگیری میکنند، در حالی که معنای کامل محسن این نیست، احسان از منظر قرآن این است که اولا انسان کار خوب انجام دهد، اما این صرفا کفایت نمیکند که انسان جزو محسنین باشد، نکته دیگر این است که محسن باید خوب کار کند.
وی خاطرنشان کرد: برای مثال اگر انسان نمازخوان باشد، نماز خواندن کار خوبی است، اما اگر انسان نمازش را اول وقت و با خضوع و خشوع و با رعایت آداب نخواند و صرفا یک نماز عجلهای برای رفع تکلیف بخواند، او محسن نیست و کارش را خوب انجام نداده است.
آیتالله مظفری تأکید کرد: آن کسی که به دیگران کمک میکند و از دیگران دستگیری میکند، اما بعد از آن منت میگذارد، چنین کسی محسن نیست، چون کارش را خوب انجام نداده است، خدای متعال در آیه 264 سوره بقره میفرماید «لا تُبْطِلُوا صَدَقَاتِكُمْ بِالْمَنِّ وَالْأَذَى»، یعنی (صدقههایتان را با منت و آزار باطل نکنید).
نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: لذا ما باید حواسمان باشد که اگر میخواهیم جزو محسنین باشیم باید به این نکات دقت کنیم که تلاش کنیم در کارهای خیر از یکدیگر سبقت بگیریم، خدای متعال در آیه 148 سوره بقره میفرماید «فَاسْتَبِقُوا الْخَيْرَاتِ»، یعنی (به جانب نیکیها و کارهای خیر پیشی جویید).
وی یادآور شد: ما برای سفر آخرت نمیتوانیم مال دنیا را با خودمان ببریم، کارهای خیری که انجام میدهیم، زاد و توشه سفر آخرتمان خواهند بود، بنابراین در انجام کار خیر در حد توانمان کوتاهی نکنیم.
امام جمعه قزوین اظهار کرد: در روایت داریم خداوند سه چیز را در سه چیز مخفی کرده است، اولیای خود را در بندگان مخفی کرده است، بنابراین نباید هیچ کس را تحقیر کنیم، چرا که شاید او از اولیای الهی باشد، خداوند غضب خود را در گناهان مخفی کرده است، هیچ گناهی را نباید دست کم بگیریم، شاید خدا به واسطه آن گناه هرگز ما را نبخشد، خداوند رضایت خود را در کارهای خیر مخفی کرده است، نباید هیچ کار خیری را دست کم گرفت، گاهی یک کار خیر به ظاهر کوچک است اما چون انسان با اخلاص آن را انجام میدهد، از برخی کارهای بزرگ بیشتر به درد انسان میخورد.
نماینده ولیفقیه در استان قزوین عنوان کرد: برای مثال وقتی در کوچه و خیابان راه میرویم و میبینیم تکهای شیشه یا میخی بر زمین افتاده که شاید پای کسی را زخمی یا لاستیک ماشینی را پنجر کند، آن را بر میداریم و به گوشهای میگذاریم، شاید شخصی این کار خیر را نبیند، اما خداوند آن را میبیند و نباید کارهای این چنینی را دست کم بگیریم.
آیتالله مظفری خاطرنشان کرد: شما با حضورتان در عرصه اقامه نماز جمعه نشان دادهاید که اهل کار خیر هستید، باید سعی کنیم کارهای خیر را به بهترین وجه انجام دهیم ، اگر در هر جامعهای گروهی باشند که پای کار ارزشهای الهی بیایند و کار را در دست بگیرند، قطعا نصرت الهی شامل حالشان میشود، خدای متعال در آیه 7 سوره محمد میفرماید «إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ»، یعنی (اگر خدا را يارى كنيد ياريتان مىكند و گامهايتان را استوار مىدارد).
نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: انشاءالله خدای متعال همه ما را در صراط مستقیم و ادامه راه پرافتخار شهدای عزیز و امام راحل عظیمالشأن موفق و ثابتقدم بدارد.