امروز :
Skip to main content

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یکی از ارکان مهم برای حفظ انقلاب و نظام است.

آیت‌الله حسین مظفری در مراسم عزاداری شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) که به‌مناسبت سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حسینیه سپاه صاحب‌الامر (عج) برگزار شد، اظهار کرد: بنده در ابتدا سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به دستور امام راحل عظیم‌الشأن را خدمت شما برادران عزیز، سپاهیان غیور و دلاور تبریک و تهنیت عرض کرده و همچنین پیشاپیش سالروز شهادت جانسوز امام جعفر صادق (ع) را تسلیت عرض می‌کنم.

وی ادامه داد: سپاه از آغاز تشکیل تاکنون در طول همه این سال‌ها خدمات شایان و فراوانی را به مردم عزیز و به نظام مقدس ما تقدیم کرده است و یکی از ارکان مهم برای حفظ انقلاب و نظام مقدس در عرصه‌های مختلف محسوب می‌شده است، در عرصه نظامی و مقابله با تهاجم مسلحانه دشمن، پیش از دفاع مقدس، در دوران 8 ساله دفاع مقدس و پس از آن و در عرصه‌های فرهنگی و اقتصادی آنچنان خدمات شایسته و ارزشمندی  انجام داده که امام راحل فرمودند اگر سپاه نبود، کشور هم نبود.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین بیان کرد: سبک زندگی اسلامی یک نوع بوده و سبک زندگی غربی نوع دیگری است، چون اصول و مواردی که ما برای زندگی انتخاب کرده‌ایم، با اصول و قواعد آن‌ها متفاوت است، از وجود نازنین امام صادق (ع) پرسیدند هر کسی زندگی خود را بر اصولی استوار کرده و سبک زندگی‌ها متفاوت است، شما زندگی خود را بر چه پایه‌ای استوار کرده‌اید؟

وی خاطرنشان کرد: سؤال بسیار خوبی بود، حضرت در پاسخ فرمودند من زندگی‌ام را بر چهار پایه استوار کرده‌ام، اولین رکن و پایه زندگی من توجه به این حقیقت است که ما در محضر خدای متعال هستیم و خداوند به تمام شئون وجودی ما آگاه است، هیچ کدام از گفتارها، رفتارها، نیات و انگیزه‌‌های بندگان از دید خدای متعال پنهان نمی‌ماند، پس باید حیا کنیم.

آیت‌الله مظفری تأکید کرد: خدای متعال در آیه 14 سوره علق می‌فرماید «أَلَمْ يَعْلَمْ بِأَنَّ اللَّهَ يَرَى»، یعنی (مگر ندانسته كه خدا مى‌بيند)، امام راحل نیز فرموده‌اند عالم محضر خداست، در محضر خدا معصیت نکنید.

نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: ما اگر در یک مکانی وارد شویم و ببینیم در آنجا چند دوربین نصب شده است، حواسمان را جمع کرده و هر کاری را انجام نمی‌دهیم، این در حالی است که همه عالم محضر خداست و دوربین‌های الهی در همه جا نصب است، زیرا علاوه بر فرشتگانی که مأمور ثبت و ضبط اعمال ما هستند، اعضا و جوارح ما نیز سپاهیان خدای متعال‌اند.

وی یادآور شد: بالاتر از همه این‌ها این است که خدای متعال از همه رفتارها و نیت‌های ما آگاه است، رسول خدا (ص) و ائمه (ع) نیز از کارهای ما مطلع هستند، توجه به این حقایق یک نوع سبک زندگی خاص را برای ما رقم می‌زند.

امام جمعه قزوین اظهار کرد: یک عرب بادیه‌نشین خدمت رسول اکرم (ص) آمد و از حضرت خواست که به او قرآن بیاموزد، حضرت به یکی از صحابه خود فرمودند در گوشه‌ای از مسجد بنشین و به این عرب قرآن بیاموز، این دو در گوشه‌ای از مسجد نشستند و صحابه پیامبر (ص) از سوره زلزال آغاز کرد تا به این فرد قرآن یاد بدهد، به آیات 7 و 8 این سوره رسیدند که خدای متعال فرموده است «فَمَنْ يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَيْرًا يَرَهُ، وَمَنْ يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا يَرَهُ»، یعنی (پس هر كه هموزن ذره‏‌اى نيكى كند نتيجه آن را خواهد ديد، و هر كه هموزن ذره‏‌اى بدى كند نتيجه آن را خواهد ديد).

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین عنوان کرد: عرب به این صحابه پیامبر (ص) عرض کرد این قرآن است؟ او گفت بله، عرب گفت کافی است، سپس برخاست و رفت، صحابه خدمت پیامبر (ص) آمد و عرض کرد این فرد عرب بسیار کم‌حوصله بود، فقط یک سوره را توانستم به او یاد بدهم، حضرت فرمود نه او کم‌حوصله نبوده است، او آنچه را که باید یاد می‌فهمید، فهمیده و به دلش نشسته است.

وی بیان کرد: امام صادق (ع) فرمود مبنای دوم زندگی من توجه به ناپایداری دنیا است، باید بدانیم دنیا به کسی وفا نمی‌کند، خوشی‌ها و ناخوشی‌های دنیا زودگذر هستند.

آیت‌الله مظفری خاطرنشان کرد: یک پادشاه به اطرافیانش گفت من می‌خواهم روی نگین انگشترم جمله کوتاهی حک شود تا وقتی خیلی خوشحال هستم، به آن نگاه کنم که مرا از طغیان حفظ کند و وقتی هم خیلی ناراحتم به آن نگاه کنم و مرا از اندوه و تأسف بیش از حد حفظ کند، چه چیزی بنویسم؟

نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: یک نفر پیشنهاد داد که بنویسید «این نیز بگذرد»، یعنی باید توجه داشته باشیم خوشی‌ها و ناخوشی‌ها پایدار نیستند و می‌گذرند.

وی تصریح کرد: امام صادق (ع) فرمودند مبنای سوم زندگی من این است که ما چند صباحی که در دنیا زندگی می‌کنیم، از نعمت‌های خدا رزق مشخصی داریم، خدا بر اساس حکمت و مصلحت خود به هر کسی سطحی از رزق و روزی، علم، کمال و قدرت عطا کرده است، آن بهره‌ای که خدا برای ما تقدیر کرده به ما می‌رسد، اگر وظیفه‌مان را به درستی انجام دهیم، روزی خدا به ما می‌رسد.

امام جمعه قزوین یادآور شد: اگر انسان به این مسئله باور داشته باشد، به یک آرامش و اطمینانی می‌رسد که او را از حرص و طمع دور می‌کند و می‌داند که رزق او به کسی غیر از او نخواهد رسید.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین اظهار کرد: امام صادق (ع) فرمود مبنای چهارم زندگی من این است که ما باید از این زندگی موقت و زودگذر دنیا برای سفر آخرت توشه برداریم، چرا که دنیا مزرعه آخرت است، هر کس خودش باید توشه خود را بردارد، بنابراین باید تلاش و کوشش کنیم که از لحظات عمرمان برای توشه برداشتن جهت سفر آخرت استفاده کنیم.

وی عنوان کرد: خدای متعال در آیه 197 سوره بقره می‌فرماید «فَإِنَّ خَيْرَ الزَّادِ التَّقْوَى»، یعنی (بهترین توشه این راه تقواست).

آیت‌الله مظفری بیان کرد: امیدواریم خدای متعال به همه ما توفیق دهد عامل به این روایت باشیم و توفیق پیروی حقیقی از اهل بیت (ع) را به ما عنایت کند.