امروز :
Skip to main content

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین گفت: خداوند انسان را با عقل به‌عنوان حجت باطنی و با پیامبرانی که برای او مبعوث کرده، هدایت می‌کند.

آیت‌الله حسین مظفری در جمع هیئت رزمندگان محمد رسول الله (ص) در معراج شهدای قزوین اظهار کرد: خدای متعال در آیه 35 سوره مائده می‌فرماید «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَابْتَغُوا إِلَيْهِ الْوَسِيلَةَ وَجَاهِدُوا فِي سَبِيلِهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ»، یعنی (اى كسانى كه ايمان آورده‏‌ايد از خدا پروا كنيد و به او توسل و تقرب جوييد و در راهش جهاد كنيد باشد كه رستگار شويد).

وی ادامه داد: خدای متعال در این آیه مبارکه به چهار شرط لازم جهت رسیدن به سعادت و موفقیت اشاره کرده و مؤمنین را به رعایت این نکات دعوت کرده است، خطاب این آیه به مؤمنین است و خطاب به عموم مردم نیست، یعنی شرط لازم برای اثرگذاری این چهار نکته، ایمان است.

امام جمعه قزوین عنوان کرد: البته شروطی که در این آیه آمده‌اند، شروط لازم هستند اما کافی نیستند، اولین نکته این است که خداوند فرموده «اتَّقُوا اللَّهَ»، با مرور قرآن می‌بینیم که سفارش همه پیامبران الهی به همه امت‌ها در یک کلمه مسئله تقوا بوده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین بیان کرد: خدای متعال در آیه 131 سوره نساء فرموده است «وَلِلَّهِ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ وَلَقَدْ وَصَّيْنَا الَّذِينَ أُوتُوا الْكِتَابَ مِنْ قَبْلِكُمْ وَإِيَّاكُمْ أَنِ اتَّقُوا اللَّهَ»، یعنی (و هر چه در آسمان‌ها و زمین است ملک خداست، و ما هم به آنان که پیش از شما به آن‌ها کتاب داده شد و هم به شما سفارش اکید کردیم که پرهیزکار و خدا ترس باشید).

وی خاطرنشان کرد: خداوند در این آیه فرموده ما امت‌های گذشته و آن‌هایی که از طرف خدا کتاب و دستورالعملی برایشان نازل شد، آن‌ها و شما را در یک کلمه به تقوا سفارش کردیم، تقوا یعنی توجه داشته باشیم خدایی که ما انسان ها را آفریده، ما را به حال خودمان رها نکرده است، پروردگار ما کسی است که هر چیزی را که آفریده است، به سمت هدفی که دارد هدایت کرده و راه رسیدن به هدف و مقصود را پیش پای او گذاشته است.  

آیت‌الله مظفری تأکید کرد: خداوند انسان را با عقل به‌عنوان حجت باطنی و با پیامبرانی که برای او مبعوث کرده، هدایت می‌کند، این‌ها راه و رسم زندگی را برای بشر مشخص کرده‌اند، امام راحل عظیم‌الشأن علوم مختلفی را فرا گرفته بودند، کسی از ایشان پرسید شما کدام یک از این علوم را بیشتر دوست دارید؟ ایشان فرمودند فقه را بیشتر دوست دارم، این فرد تعجب کرد، امام راحل فرمود شما متوجه فقه نشده‌اید و نگاهتان به فقه نگاه درستی نیست.

نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: اگر ما نگاهمان به فقه همین واجبات، محرمات، مستحبات و مکروهات باشد، باید بدانیم که خدای متعال از بیان هیچ نکته ریز و درشتی که در هدایت ما مؤثر باشد کوتاهی نکرده است، اگر انسان این گونه به فقه نگاه کند، این علم برای او شیرین می‌شود.

وی یادآور شد: بنابراین باید راهی را که خدا برای ما مشخص کرده، پیدا کنیم و همان را در زندگی بپیماییم، دایی شهید عباس بابایی می‌گوید وقتی شهید بابایی در دوره آموزشی بود، یک روز با بنده تماس گرفت و گفت با شما کار دارم، در صورت امکان به پادگانی که هستیم تشریف بیاورید، پذیرفتم و رفتم، شهید بابایی گفت خوابگاه من در طبقه دوم این ساختمان است، تمایل دارم به طبقه پایین منتقل شوم.

امام جمعه قزوین اظهار کرد: از او پرسیدم چرا می‌خواهی به طبقه پایین منتقل شوی؟ گفت طبقه دوم ساختمان مشرف به خوابگاه دخترانه است، می‌ترسم چشمم به آن‌ها بیفتد و مرتکب گناه شوم.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین عنوان کرد: رفتم با فرمانده شهید بابایی صحبت کردم و این درخواست را مطرح کردم و او را به طبقه پایین منتقل کرد.

وی بیان کرد: این تقوا که از دوران جوانی و نوجوانی مراقب بود که حتی نگاه کوچکی به نامحرم نکند، همین کار انسان را پیش می‌برد و انسان را نزد خدای متعال عزیز می‌کند، خدای متعال در آیه 13 سوره حجرات می‌فرماید «إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ»، یعنی (بى‏گمان گرامى‏ترين شما در نزد خداوند پرهيزگارترين شماست).

آیت‌الله مظفری خاطرنشان کرد: بنابراین توصیه اول خدای متعال مسئله رعایت تقواست، دوم اینکه خداوند فرموده‌اند وسیله برگیرید، در این حرکت به سوی خدای متعال بدون وسیله نروید، وسیله سریع‌تر و راحت‌تر ما را به مقصد می‌رساند، بزرگ‌ترین و بهترین وسیله برای رسیدن به قرب الهی، حضرات معصومین هستند، همه کارهای خیر وسیله هستند، اما وسیله اصلی و اساسی که نباید از آن غفلت کنیم، اهل بیت (ع) هستند، همان که ما به آن توسل می‌گوییم.

نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: رمز اساسی موفقیت رزمندگان اسلام در 8 سال دفاع مقدس توسلاتشان بود که باعث می‌شد از امدادهای ویژه الهی بهره‌مند شوند و موانع را برطرف کنند.

وی تصریح کرد: اوایل طلبگی ما بود، بنده به زیارت حضرت معصومه (س) مشرف شده بودم و کنار ضریح بودم، دیدم آقایی کنارم آمد و حدود یکی دو دقیقه مرتب ضریح را می‌بوسید، من تعجب کردم، در ذهنم این گذشت که احتمالا پیرمردی است که سال‌هاست توفیق زیارت نداشته است، وقتی از ضریح فاصله گرفتم و نگاهم به این شخص افتاد، دیدم آیت‌الله بهجت (رضوان‌الله تعالی علیه) هستند، برایم خیلی عجیب و جالب بود که یک مرجع تقلید و یک عارف این گونه نسبت به ضریح کریمه اهل بیت (ع) اظهار محبت می‌کند.

امام جمعه قزوین یادآور شد: امام صادق (ع) حدود 50 سال قبل از ولادت حضرت معصومه (س) فرمودند پاره تنی از من در قم به خاک سپرده خواهد شد که نام او فاطمه بنت موسی است و تمام شیعیان به شفاعت او وارد بهشت می‌شوند.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین اظهار کرد: مرحوم حاج شیخ عباس قمی، صاحب مفاتیح‌الجنان، مرحوم میرزای قمی را به خواب دیدند و به ایشان عرض کرد که میرزا آیا حضرت معصومه (س) اهل قم را شفاعت خواهند کرد؟ میرزا چهره‌اش در هم رفت و گفت حاج شیخ عباس، شفاعت اهل قم با من است، حضرت معصومه (س) تمام شیعیان را شفاعت خواهد کرد.

آیت‌الله مظفری بیان کرد: لذا شرط دوم سعادت این است که نباید توسل را در زندگی از دست بدهیم، شیطان به مراتب از ما قوی‌تر است، علم و تجربه او از ما بالاتر است، شیطان در برابر خدا و اولیای الهی ضعیف است، اگر ما به دامان اهل بیت (ع) پناهنده نشویم قطعا زمین خواهیم خورد و نفس اماره و شیاطین انس و جن بر ما غلبه خواهند کرد.

نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: شرط سوم رستگاری این است که اهل جهاد باشیم، در مفهوم جهاد، تلاش و کوشش بی‌وقفه نهفته است که انسان وقتی می‌بیند دشمن یا دشمنانی دارد که می‌خواهند به او ضربه کاری بزنند، غفلت، سستی و تنبلی را کنار می‌گذارد و به جنگ با دشمن می‌رود، بدون زحمت، تلاش و سختی کشیدن هیچ فرد و جامعه‌ای به جایی نمی‌رسد.

وی تأکید کرد: بنده سال‌ها پیش در جلسه‌ای بودم که یک روحانی عزیز در حال صحبت بودند، ایشان می‌فرمود من سال 63 در یک جلسه‌ای بودم که شهید صیاد شیرازی برای فرماندهان ارتش صحبت می‌کرد و آن‌ها را تشویق می‌کرد که برای دفاع مقدس کم نگذارند، شهید صیاد شیرازی در آن جلسه فرمود در این 4 سال که از جنگ می‌گذرد، من زمان بسیار اندکی را پیش خانواده‌ام بوده‌ام.

وی اظهار کرد: شرط چهارمی که انسان را به رستگاری می‌رساند، اخلاص و کار برای خداست، از نظر مکتب اسلام و دین مبین اسلام، نیت و انگیزه بسیار مهم است، دو نفر ممکن است یک کاری را مانند هم انجام دهند اما یکی از آنان با انجام این کار به خدا نزدیک شود و یکی دیگر با انجام همان کار از خدا دور شود، یک نفر برای خدا نماز می‌خواند، یک نفر نمازش را ریاکارانه می‌خواند، اولی به خدا نزدیک و دومی از خدا دور می‌شود.

نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: شهدای عزیزمان در این جهت اسوه و الگوی خوبی برای ما هستند، اخلاصی که آن جوانان و جوانان به برکت نفس الهی امام راحل عظیم‌الشأن پیدا کرده بودند، دیدنی و شنیدنی است.

وی خاطرنشان کرد:  شهید مهرداد عزیزاللهی، نوجوان 13 ساله اصفهانی،  وقتی خبرنگار به او می‌گوید شما چند وقت است به جبهه آمده‌اید و چه کاری کرده‌اید؟ او مثل یک عارف واقعی پاسخ می‌دهد و می‌گوید ما کاری نکرده‌ایم، هر چه بود خدا بود.

امام جمعه قزوین تأکید کرد: برخی از شهدای عزیز ما وصیت کرده‌اند که روی سنگ مزارشان بنویسند پر کاهی تقدیم به آستان قدس الهی، یا مشتی خاک تقدیم به آستان الهی، یعنی اوج اخلاص آن‌ها کاری کرده بود که حتی نمی‌خواستند اسمی از آن‌ها بر سر مزارشان باشد.

وی یادآور شد: امام صادق (ع) فرموده‌اند من نفسم را فقط به خدای متعال می‌فروشم و به کمتر از او رضایت نمی‌دهم؛ ان‌شاءالله خدای متعال توفیق عمل به این توصیه‌های نورانی و قرآنی را به همه ما عنایت بفرماید.